Proeverij en rondleiding

Wijngaard Keulenhof is te bezoeken voor een proeverij en rondleiding. We geven uitleg over onze wijnbouw en onze wijnen. Van snoei tot oogst, elk moment kent zijn eigen dynamiek en geeft de wijngaard elke keer weer een ander gezicht.

Open inschrijving
Regelmatig organiseert Arjan Stam een rondleiding met proeverij voor individuele bezoekers, op basis van open inschrijving. Arjan leidt je zelf ongeveer een uur lang rond door de wijngaard en laat je drie van de mooiste wijnen proeven.
Een rondleiding met proeverij op basis van open inschrijving gaat door bij deelname van zes deelnemers en er kunnen maximaal twaalf deelnemers mee. De start is om 15.00 uur. De kosten zijn 15 euro per persoon.

De volgende data staan open voor inschrijving:
zaterdag 27 april (Koningsdag)
zaterdag 25 mei
zondag 30 juni
zaterdag 20 en zondag 21 juli
zaterdag 17 en zondag 18 augustus
zaterdag 7 en zondag 8 september.
Aanmelden kan via whatsapp 0651518338 of via info@keulenhof.nl

Je zult merken dat deze wijngaard een heerlijke plek is. Het is geen toeval dat hier al meerdere prijswinnende wijnen zijn voortgebracht. Tijdens de rondleiding met proeverij kun je zelf ervaren wat er allemaal bij komt kijken.

Wil je als ‘Vriend van de wijngaard’ meehelpen plukken? Dat is ook een bijzondere ervaring!

Grotere groepen
Ook voor een bedrijfsbezoek of een familiefeest met een grotere  groep kan uiteraard een eigen rondleiding met proeverij worden georganiseerd. Neem contact met ons op via 06 51 51 83 38. Afhankelijk van jouw wensen bespreken wij het moment en de invulling voor jouw groep.