Proeverij en rondleiding

Wijngaard Keulenhof is te bezoeken voor een proeverij en rondleiding. We geven uitleg over onze wijnbouw en onze wijnen. Van snoei tot oogst, elk moment kent zijn eigen dynamiek en geeft de wijngaard elke keer weer een ander gezicht.

Open dagen
Op zaterdag 16 en zondag 17 september doet Wijngaard Keulenhof mee aan de Open dagen van de Nederlandse Wijngaarden. Je bent welkom om te komen proeven en onze wijnen te kopen van 11.00 – 17.00 uur.
Als je op deze dagen mee wilt doen met de rondleidingen om 12.00 uur, 14.00 uur of 16.00 uur stuur dan een berichtje naar info@keulenhof.nl

Open inschrijving
Regelmatig organiseert Arjan Stam een rondleiding met proeverij voor individuele bezoekers, op basis van open inschrijving. Arjan leidt je zelf rond door de wijngaard en laat je de mooiste wijnen proeven. Je zult merken dat deze wijngaard een heerlijke plek is. Het is geen toeval dat hier al meerdere prijswinnende wijnen zijn voortgebracht. Je kunt zelf ervaren wat er allemaal bij komt kijken.

Grotere groepen
Ook voor een bedrijfsbezoek of een familiefeest met een grotere  groep kan uiteraard een eigen rondleiding met proeverij worden georganiseerd. Neem contact met ons op via 06 51 51 83 38. Afhankelijk van jouw wensen bespreken wij het moment en de invulling voor jouw groep.