Proeverij en rondleiding

Wijngaard Keulenhof is te bezoeken voor een proeverij en rondleiding. We geven uitleg over onze wijnbouw en onze wijnen. Van snoei tot oogst, elk moment kent zijn eigen dynamiek en geeft de wijngaard elke keer weer een ander gezicht.

Open inschrijving
Regelmatig organiseert Arjan Stam een rondleiding met proeverij voor individuele bezoekers, op basis van open inschrijving. Arjan leidt je zelf rond door de wijngaard en laat je de mooiste wijnen proeven. Je zult merken dat deze wijngaard een heerlijke plek is. Het is geen toeval dat hier al meerdere prijswinnende wijnen zijn voortgebracht. Je kunt zelf ervaren wat er allemaal bij komt kijken.
De rondleiding met proeverij op open inschrijving is mogelijk op de zaterdagmiddagen: 17 juni, 22 juli, 19 augustus en 9 september van 15.00 – 17.00 uur.  Je kunt van te voren intekenen via info@keulenhof.nl of whatsappen naar 06- 51 51 83 38. Geef je voorkeursdatum, je naam en het aantal personen door in je bericht. Houdt er rekening mee dat de rondleiding start bij minimaal zes deelnemers.
Voor je deelname betaal je 15 euro per persoon inclusief het proeven van drie wijnen van wijngaard KEULENHOF.

Grotere groepen
Ook voor een bedrijfsbezoek of een familiefeest met een grotere  groep kan uiteraard een eigen rondleiding met proeverij worden georganiseerd. Neem contact met ons op via 06-51 51 38 83. Afhankelijk van jouw wensen bespreken wij het moment en de invulling voor jouw groep.