Verkoop

Wij zijn op zaterdagen en zondagen geopend van 13.00 – 17.00 uur voor de verkoop van wijnen. Met Pinksteren 28 en 29 mei zijn wij beide dagen geopend van 13.00 – 17.00 uur vanwege onze Pinkster Parel Party. Dan kun je onze drie mousserende wijnen proeven: de witte Parel(s) van Elst en de wat steviger rosé Parel van Elst. Kom en geniet van de lente in de wijngaard! Op tweede Pinksterdag kun je een bezoek ook mooi combineren met de braderie in het dorp: Elst op Stelten.

Je kunt onze wijnen ook thuis laten bezorgen, in verpakkingen van zes of twaalf flessen. De extra verzendkosten bedragen 10 euro voor zes flessen en 14 euro voor twaalf flessen. Neem gerust hierover contact op. Je kunt ons bellen of via WhatsApp bereiken op 06-51 51 83 38.

Mocht je buiten de openingstijden wijn willen kopen, neem dan eerst telefonisch contact met ons op. Dan plannen we een geschikt moment met je in.

Op het ogenblik hebben we meerdere wijnen in de verkoop. Onze Optimum rosé wijn en de witte wijn Cuvée Kwartet en de nieuwste: de witte of rosé Parel van Elst (mousserende wijnen). De witte wijn Mussenberg komt er weer aan.

wijnen 2021

We hebben ook een speciaal druivensap in het aanbod: Bruis! Dit vruchtensap heeft wel bubbels maar bevat geen alcohol.
Ideaal voor feestelijke gelegenheden!

Je kunt bij ons ook een kadokaart kopen, om later in te wisselen.

Onze wijnen zijn:
Optimum
Cuvee Kwartet
Mussenberg
Parel van Elst